Glenda’s Goods Σπιτικές συνταγές - catering

https://agoraoropou.blogspot.com/2019/04/glendas-goods-homemade-recipes-catering.html
Για τις φιλικές ή επαγγελματικές σας συγκεντρώσεις στο σπίτι ή στο γραφείο η Glenda ετοιμάζει για σας σπιτικές συνταγές και αναλαμβάνει το catering για την εκδήλωσή σας. Με εξειδίκευση στην Ασιατική και την Ελληνική κουζίνα αλλά κυρίως με τη δική της ξεχωριστή φαντασία και το μεράκι που τη διακρίνει η Glenda δεν μένει στα συνηθισμένα ή συμβατικά πιάτα που ξέρετε μέχρι σήμερα.
Παρουσιάζει τις δικές της ξεχωριστές δημιουργίες με πρωταρχικό κριτήριο την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη σημασία στην γευστική αλλά και αισθητική πληρότητα του κάθε πιάτου.
Για οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση όπως γιορτές, γενέθλια, επαγγελματικές συγκεντρώσεις κλπ. μια μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερα menu που καλύπτουν φαγητό, γλυκίσματα και τούρτες είναι στη διάθεσή σας για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει ανάλογα με την περίσταση και τις προτιμήσεις σας.

Και βέβαια όταν πρόκειται για παιδικό πάρτυ η Glenda έχει να σας προτείνει έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς - αλλά ιδιαίτερα απαιτητικούς – καλεσμένους σας. Ρωτήστε μας για το facepainting που ξετρελαίνει τα παιδιά και δίνει μια άλλη «νότα» απογειώνοντας τις παιδικές συγκεντρώσεις.


Για μια επιτυχημένη εκδήλωση σε συνδυασμό με προσιτές τιμές εμπιστευθείτε το Glenda’s Goods. Εσείς φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελό σας, επιστρατεύστε το καλύτερό σας κέφι και αφήστε εμάς να φροντίσουμε για τη γαστρονομική απόλαυση των καλεσμένων σας.

Τηλ. 6971 912 883

e-mail: gledaaris@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου