Atlantis Club Ωρωπός

Το «must» στέκι της νεολαίας - και όχι μόνο - σας περιμένει κι εφέτος το καλοκαίρι στον Ωρωπό και πιο συγκεκριμένα στην παραλιακή λεωφόρο Χαλκουτσίου – Ωρωπού. Το περίφημο ATLANTIS CLUB ετοιμάζει για σας ατέλειωτες και αξέχαστες βραδυές διασκέδασης. Σ’ ένα όμορφο, καλαίσθητο και φιλικό περιβάλλον απολαύστε το ποτό σας μαζί με την παρέα σας και χορέψτε στους ρυθμούς της μουσικής μας. Ξέρουμε να κάνουμε τις νύχτες σας διαφορετικές και την διασκέδασή σας μοναδική και ξεχωριστή.
Το ATLANTIS αποτελείται από δυο χώρους, τον prive και το club. Ο εξωτερικός χώρος του club είναι με γκαζόν, μεγάλα δέντρα και φοίνικες, είναι χωρισμένος σε διάφορα επίπεδα, διαθέτει δυο κοκτέιλ bars. Ο εσωτερικός του, είναι φτιαγμένος με πέτρα και ξύλο σε αμφιθεατρικό στιλ. Διαθέτει μεγάλη πίστα για χορό και χώρο για live ορχήστρα. Στο ATLANTIS CLUB το πάρτι είναι καθημερινό, αλλά δεν σταματάμε εκεί. Ετοιμάζουμε για σας πολλές εκπλήξεις, βραδιές ζωντανής μουσικής και διάφορα happenings για να απογειώσουμε το κέφι σας. Φιλοξενούμε επίσης διάφορες εκδηλώσεις και διοργανώνουμε θεματικές βραδιές.

Επισκεφθείτε το ATLANTIS CLUB και διαπιστώστε μόνοι σας τους λόγους για τους οποίους παραμένουμε ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ CLUB της ευρύτερης περιοχής μας και όχι μόνο!!!

Διεύθυνση :Σκάλα Ωρωπού - Παραλιακή Λεωφόρος Χαλκουτσίου - Ωρωπός
Τηλ. :  694 452 5127
Χάρτης :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου