ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ/ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΟΤΗΡΑΚΗΣ

Ο διπλωματούχος ηλεκτρολόγος ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΟΤΗΡΑΚΗΣ με έδρα το Καπανδρίτι αναλαμβάνει κάθε είδους ηλεκτρική εγκατάσταση σε διαμερίσματα, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, καταστήματα, εμπορικά κέντρα και γενικότερα σε οποιοδήποτε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Ασχολείται επίσης με διάφορες ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου, όπως για παράδειγμα ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις, συντήρηση ή αντικατάσταση ηλεκτρικών πινάκων, εγκατάσταση ή αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών κλπ.
Έχετε κάποια βλάβη στα ηλεκτρολογικά του σπιτιού ή του γραφείου σας; Αφήστε σε μας να ασχοληθούμε με τον εντοπισμό και την επιδιόρθωση του προβλήματος. Θέλετε να μειώσετε την κατανάλωση ρεύματος εξοικονομώντας σημαντικά ποσά από τον λογαριασμό σας; Εμείς θα μελετήσουμε και θα σας προτείνουμε λύσεις για αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων σας με σύγχρονους ελάχιστης κατανάλωσης λαμπτήρες led.
Ο κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΟΤΗΡΑΚΗΣ έχει εξειδικευθεί και ασχολείται επίσης με τον διακοσμητικό φωτισμό καταστημάτων, γραφείων εμπορικών κέντρων αλλά και κατοικιών, κυρίως για εορταστικές διακοσμήσεις ή και για μονιμότερες σε καταστήματα διασκέδασης όπως bar, καταστήματα εστίασης, μουσικές σκηνές κλπ. Αναλαμβάνουμε επίσης την έκδοση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών ηλεκτρολόγου για οποιαδήποτε νόμιμη χρήση.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 6937 483182 για να συζητήσουμε το πρόβλημά σας και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της ηλεκτρικής εγκατάστασης ή της βλάβης που αντιμετωπίζετε αλλά και σύμφωνα με τον οικονομικό προϋπολογισμό και τις δυνατότητές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου