Ξυλουργικές Εργασίες - Ανακαινίσεις Γιάννης Μίχος

Μήπως σκέφτεστε πως είναι πια η κατάλληλη στιγμή για να ανακαινίσετε την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο? Θέλετε να διαμορφώσετε το χώρο σας για να γίνει πιο λειτουργικός? Μήπως τα έπιπλα της κουζίνας, του μπάνιου ή της κρεβατοκάμαράς σας έχουν φθορές και χρειάζονται αντικατάσταση?
Ότι κι αν σας απασχολεί στον τομέα της ανακαίνισης και γενικότερα για τις ξυλουργικές εργασίες που χρειάζεστε, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΟΣ στις Αφίδνες με το εξειδικευμένο συνεργείο του θα σας δώσει τη λύση.
Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό – κατασκευή και τοποθέτηση επίπλων κουζίνας ή μπάνιου, καθώς και ότι αφορά σε έπιπλα κρεβατοκάμαρας όπως ντουλάπες και συρταριέρες. Κατασκευάζουμε επίσης επιπλοσυνθέσεις για το σαλόνι, την τραπεζαρία ή το καθιστικό σας. Πραγματοποιούμε διαμορφώσεις χώρων με γυψοσανίδες και γενικότερα ασχολούμαστε με ότι χρειάζεται ένα σπίτι ή ένας επαγγελματικός χώρος και αφορά σε ξύλινες κατασκευές.
Δώστε μια νέα πνοή στο σπίτι, το γραφείο, την αποθήκη ή οποιονδήποτε άλλο χώρο σας, κάνοντάς τον πιο σύγχρονο, πιο λειτουργικό και πιο όμορφο.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6947 938629 για να σας επισκεφθούμε, να σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις για την ανακαίνιση ή τη διαμόρφωση των χώρων σας και μαζί θα δημιουργήσουμε το νέο σας σπίτι ή τον καινούργιο επαγγελματικό σας χώρο.
Εμπιστευθείτε μας για να διαπιστώσετε πως η καλή και ποιοτική εργασία δεν χρειάζεται να είναι τόσο δαπανηρή όσο ίσως νομίζετε.

4 σχόλια:

  1. Καταπληκτική δουλειά! Αψογη εξυπηρέτηση, τέλειο αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριστος άνθρωπος και επαγγελματίας,άψογο το αποτέλεσμα!!! Συστήνω ανεπιφύλακτα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλά δεν υπάρχει! Θεός! Άψογη δουλειά! Συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή