Teo EuroGas


Στις μέρες μας η θέρμανση κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων έχει γίνει μια αρκετά δαπανηρή υπόθεση. Στην Ελλάδα το πετρέλαιο παραμένει η κύρια καύσιμη ύλη που χρησιμοποιείται για θέρμανση και η συνεχώς αυξανόμενη τιμή του έχει γίνει καθημερινός “πονοκέφαλος” για τους καταναλωτές.Η Teo EuroGas σας προτείνει μια εναλλακτική λύση που δεν είναι άλλη από το υγραέριο. Η επιχείρηση ασχολείται με το ΕΜΠΟΡΙΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ και ιδρύθηκε το 1995 με έδρα τη Γλυφάδα. Σήμερα βρίσκεται σε νέες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας. Τροφοδοτούμε με χύμα υγραέριο και εξοπλισμό υγραερίου τους πελάτες μας με συνέπεια και αξιοπιστία.Κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη. Για μας ο ευχαριστημένος πελάτης είναι η καλύτερη διαφήμιση.
Οι δραστηριότητές μας αυξάνονται συνεχώς σε συνάρτηση με τις απαιτήσεις των ιδιωτών και επαγγελματιών που μας έχουν εμπιστευτεί για την κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών.
Αναλαμβάνουμε μελέτες εγκαταστάσεις δεξαμενών υγραερίου, εγκαταστάσεις θέρμανσης καθώς και εγκαταστάσεις ξενοδοχειακών μονάδων και επαγγελματικών χώρων. Οι περιοχές κάλυψης της εταιρείας μας διευρύνονται συνεχώς στελεχώνοντας θέσεις εργατικού δυναμικού και εξοπλισμού ώστε η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας να συνεχίσει αδιάκοπτα με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση.
Αυτή τη στιγμή καλύπτουμε τόσο σε εξοπλισμό όσο και προμήθεια Υγραερίου τους νομούς: Αττικής – Βοιωτίας – Ευβοίας – Κορινθίας και Αργολίδος.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.teoeurogas.gr για να ενημερωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες για την εταιρία, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Επικοινωνία :

Τηλ. : 22620-36223, 8001132032(από σταθερό χωρίς χρέωση)
Email : teoeurogas@gmail.com
Webpage : www.teoeurogas.gr/
Διεύθυνση : Θέση Κοκκινιά Δήλεσι Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου