Biscotto Kids Fashion


Τα παιδιά είναι το πολυτιμότερο και ίσως το πιο απαιτητικό αλλά ταυτόχρονα και το πιο όμορφο κομμάτι της ζωής μας. Είναι αυτά που από τη στιγμή της γέννησής τους απορροφούν ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας και της προσοχής των γονιών, αποζητώντας την φροντίδα και την αγάπη τους.
Η μαμά και ο μπαμπάς είναι περήφανοι για τα μικρά τους αγγελούδια και θέλουν να τα βλέπουν χαρούμενα και βεβαίως όμορφα και περιποιημένα. Τα ρούχα και τα παπούτσια τους είναι από τις πρώτες τους φροντίδες και σ’ αυτόν τον τομέα το BISCOTTO είναι εδώ για να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις.
Πρόκειται για ένα κατάστημα παιδικών – εφηβικών ενδυμάτων, υποδημάτων & αξεσουάρ που βρίσκεται στο Καπανδρίτι και φροντίζει για τα ρούχα και τα παπούτσια των παιδιών εδώ και δέκα χρόνια. Στο BISCOTTO θα βρείτε ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ για αγόρια και κορίτσια από την γέννησή τους μέχρι και την ηλικία των 13 χρόνων.
Ρούχα που ανταποκρίνονται στις τελευταίες επιταγές της μόδας, γιατί τα παιδιά θέλουν να είναι “trendy”, αλλά καλύπτοντας ταυτόχρονα τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές, γιατί οι γονείς ξέρουν καλά πως το παιδικό – εφηβικό ρούχο πρέπει να ανταποκρίνεται στις “δοκιμασίες” και να αντέχει στο χρόνο. Από την άλλη μεριά εμείς στο BISCOTTO γνωρίζουμε πως το όμορφο και ποιοτικό ρούχο δεν χρειάζεται να είναι παράλληλα και ακριβό και γι’ αυτό στο κατάστημά μας θα βρείτε την καλύτερη ποιότητα σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές.
Ελάτε στο BISCOTTO και αφήστε σε μας τη φροντίδα για τα ρούχα ή τα παπούτσια των παιδιών σας από την πρώτη τους μέρα μέχρι την εφηβική τους ηλικία. Ελάτε στο BISCOTTO γιατί η παιδική/εφηβική μόδα είναι η δική μας ειδικότητα!!!

Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα - Τετάρτη 9:30 π.μ. - 2:00 μ.μ.
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 9:30 π.μ. - 2:00 μ.μ., 5:30 μ.μ. - 9:00 μ.μ.
Σάββατο  9:30 π.μ. - 3:00 μ.μ.

Επικοινωνία :

Τηλ. : 2295 053054
Διεύθυνση :Λ. Καλάμου 18 - Καπανδρίτι
FaceBook : Biscotto kids fashion
Χάρτης :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου