Φρουταγορά Καπανδριτίου

Τώρα στο Καπανδρίτι υπάρχει μια καινούργια αγορά που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των καθημερινών αναγκών κάθε σπιτικού. Η ΦΡΟΥΤΑΓΟΡΑ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ είναι στην ουσία ένα σούπερ μάρκετ φρούτων, λαχανικών, αλλά και πολλών άλλων προϊόντων που χρειάζεται στο σπιτικό της κάθε οικογένεια.
Εδώ θα βρείτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά ανάλογα με την εποχή, κηπευτικά και μυρωδικά βότανα από την Ελληνική γη, διάφορα μπαχαρικά, ελιές χύμα και συσκευασμένες, σπιτικά ζυμαρικά, διαφόρων ειδών παξιμάδια, πολλές επιλογές από καραμέλες και ζελεδάκια, συσκευασμένα γλυκά κουταλιού, λάδι, ξύδι και κρασί, κονσερβοποιημένα προϊόντα και μια μεγάλη ποικιλία από τους περίφημους ξηρούς καρπούς ΥΦΑΝΤΗΣ που επεξεργάζονται και συσκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας, αλλά και πολλά άλλα.
Στην ΦΡΟΥΤΑΓΟΡΑ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ το πρωταρχικό μας μέλημα είναι η φρεσκάδα και η άριστη ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε στους πελάτες μας. Με καθημερινές παραλαβές και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους εξασφαλίζουμε για σας τα καλύτερα και φρεσκότερα υλικά για το οικογενειακό σας τραπέζι.
Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να σας βοηθήσουμε στις επιλογές σας και να δείτε την πραγματικά μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, που βεβαίως δεν μπορεί να χωρέσει μέσα σε λίγες γραμμές...

Επικοινωνία :
Τηλ. : 2295054461
FaceBook : Φρουταγορά Καπανδριτίου
Διεύθυνση : Λ. Αθηνών 79 - Καπανδρίτι
Χάρτης :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου