Το στέκι της Χρύσας


Το όμορφο χωριό των Αφιδνών έχει και το δικό του όμορφο στέκι για φαγητό. Και αυτό δεν είναι άλλο από ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ που βρίσκεται κοντά σας εδώ και 15 χρόνια με παραδοσιακές γεύσεις.Ένας χώρος που είναι κατάλληλος για όλες τις εποχές του χρόνου, αφού εκτός από την κλειστή αίθουσα για τον χειμώνα, το καλοκαίρι τα τραπεζάκια βγαίνουν έξω στο πλακόστρωτο κάτω από τη σκιά των δέντρων.
Στην μακρόχρονη πορεία του ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ έχει γίνει πραγματικά και στέκι για τους καλοφαγάδες, φροντίζοντας να προσφέρει στους πελάτες του φαγητό άριστης ποιότητας και εξαιρετικής νοστιμιάς. Από ορεκτικά και σαλάτες, λαχταριστά σουβλάκια, φρεσκοψημένα και ζουμερά κρεατικά στη σούβλα ή στα κάρβουνα, μέχρι και σπεσιαλιτέ μαγειρευτά που φτιάχνονται αποκλειστικά από την Χρύσα με ολόφρεσκα αγνά υλικά, είναι καθημερινά διαθέσιμα για να διαλέξετε αυτό που προτιμάτε. Εδώ θα απολαύσετε πάντα κρέατα ημέρας, φρέσκες πατάτες τηγανισμένες σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και κάθε Τετάρτη….το κρασί σας ΔΩΡΟ!!!

Αν θέλετε να σας φέρουμε την παραγγελία σας στο σπίτι ή στον εργασιακό σας χώρο, οι διανομές γίνονται από Τρίτη έως Κυριακή και ώρες 13.00 – 16.00 & 19.00 – 23.00.
Ελάτε με την παρέα σας, την οικογένεια ή τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες και μπείτε στον όμορφο γευστικό κόσμο που δημιουργεί κάθε μέρα για σας με αγάπη και μεράκι ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ!!!

Επικοινωνία :
Τηλ. : 22950 22501 - 6974 429 939
FaceBook : Το στέκι της Χρύσας
Διεύθυνση : Πλατεία Αφιδνών
Χάρτης : 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου