Ταβέρνα Το μεράκι Μικροχώρι Καπανδρίτι


Το Μικροχώρι είναι ένα όμορφο χωριό μέσα στη φύση λίγο έξω από το Καπανδρίτι. Σ’ αυτό το χωριό θα βρείτε την εξοχική ταβέρνα ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ. Μια ταβέρνα που δικαιολογεί απόλυτα το όνομά της, αφού τα πάντα εδώ γίνονται...με ΜΕΡΑΚΙ!
Όλοι μας μάθαμε από παιδιά πως το σπιτικό “μαμαδίστικο” φαγητό είναι το καλύτερο και βεβαίως αυτό ισχύει. Σε τούτη όμως την ταβέρνα θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που κάτι τέτοιο μπορεί και να μην είναι απόλυτο…
Η κυρία Ελένη, ο σύζυγός της κύριος Θανάσης και ο υιός Αλέξανδρος είναι μια τυπική Ελληνική οικογένεια και οι ιδιοκτήτες του καταστήματος. Έφτιαξαν έναν φιλόξενο, παρεΐστικο χώρο που φιλοδοξούν να γίνει “σαν το σπίτι σας”, κατάλληλο τόσο για τον χειμώνα συντροφιά με τη φλόγα που σιγοκαίει στο τζάκι, αλλά και για δροσερά καλοκαιρινά μεσημέρια ή βράδια στην γραφική αυλή με τον ήχο του νερού από τον μικρό νερόμυλο να σας κάνει συντροφιά. Ακόμα και η διακόσμηση στην όμορφη αυτή αυλή είναι φτιαγμένη από τα δικά τους χέρια.
Όσο για το φαγητό… αυτό είναι πραγματικά σπιτικό, νόστιμο, φρεσκοψημένο, αλλά κυρίως καθαρό και αγνό. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού πάρα πολλά από τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι δικής τους παραγωγής.
Σαλάτες από τον κήπο τους με λαχανικά που καλλιεργούν οι ίδιοι ανάλογα με την εποχή, τομάτες, αγγουράκια, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, φασολάκια, εποχιακά χόρτα και διάφορα άλλα κηπευτικά για να τα απολαύσετε στο πιάτο σας. Φρέσκα κρεατικά ψημένα στα κάρβουνα, εξαιρετικές “χειροποίητες” τηγανητές πατάτες, σπιτική τυροκαυτερή και ψητή φέτα με πιπεριές επίσης από το μποστάνι τους και βεβαίως το λαχταριστό τηγανόψωμο που δεν το χορταίνεις. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τα καταπληκτικά γλυκά που φτιάχνει η κ. Ελένη πάντα...ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ!!!

Επισκεφθείτε ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ και διαπιστώστε πώς είναι να γεύεται κανείς σπιτικό φαγητό...μακριά από το σπίτι του!!!

Επικοινωνία :
Τηλ. : 2295056341 - 6974 525 594 - 6975 220 793
Διευθυνση : Σπύρου Πολυχρόνη Μικροχώρι Καπανδριτίου
Facebook: tavernatomeraki
Χάρτης :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου