Φάρος Παιδικός Σταθμός παραλία Μαρκοπούλου

Ο Ελληνο – Αγγλόφωνος παιδικός σταθμός ΦΑΡΟΣ – Lighthouse έχει υπάρξει εδώ και πολλά χρόνια το πρώτο σχολείο για τα παιδιά σας... ή για τα “δικά μας παιδιά” όπως θα μπορούσαμε να πούμε, που κάνουν κοντά μας τα πρώτα τους μαθησιακά βήματα.

Γνωρίζουμε πως είναι πολύ σημαντική και δύσκολη η απόφαση του γονέα από την αγκαλιά του να επιλέγει το παιδί του να πάει για πρώτη φορά σχολείο σε τόσο μικρή ηλικία. Νιώθουμε υπεύθυνοι και υπερήφανοι για όλα τα "πονηρά σκαθαρίνια" που φοίτησαν στον παιδικό μας σταθμό, πιστεύουμε ότι έχουμε βάλει και μεις ένα μικρό λιθαράκι στην εκπαίδευση, την αυτονομία και την ανάπτυξη της προσωπικότητά τους και αυτό είναι που μας γεμίζει συναισθήματα υπερηφάνιας, συγκίνησης και αγάπης!!!! 

Στον σταθμό μας τα παιδιά σας θα συναντήσουν τους έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες μας, έτοιμους να τα αγκαλιάσουν σ’ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της πρώτης απομάκρυνσης από τη “φωλιά” τους... το σπίτι τους.
Κοντά μας τα μικρά σας αγγελούδια θα συνδυάζουν την ευχάριστη απασχόληση με την μάθηση. Στο μαθησιακό πρόγραμμά μας περιλαμβάνονται Αγγλικά – Μυθολογία – Αστρονομία – Περιβαλλοντική Αγωγή καθώς και δημιουργικό εργαστήρι, ενώ δεν λείπουν βεβαίως οι πολλές και ποικίλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Υπάρχουν επίσης οι τομείς της συμβουλευτικής γονέων, λογοθεραπείας, εργοθεραπείας κι όλα αυτά μέσα σ’ ένα οικογενειακό και δημιουργικό περιβάλλον.


Ο μήνας Αύγουστος του 2018 αποτελεί για μας ένα πολύ σημαντικό ορόσημο, γιατί αυτό τον μήνα ο παιδικός σταθμός ΦΑΡΟΣ – LIGHTHOUSE συμπλήρωσε 10 χρόνια λειτουργίας, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους, αλλά ταυτόχρονα μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης και με δύναμη για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.
Εμπιστευθείτε λοιπόν τον ΦΑΡΟ... και αφήστε τα παιδιά σας από την αγκαλιά σας στην αγκαλιά μας...
Παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού
Τηλ. 6973201753
Ωράριο : 07:00 - 17:00
Χάρτης :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου