Ταβέρνα Μαγκλάρας παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού

Όποιος έχει επισκεφθεί τον Ωρωπό θα έχει δει σίγουρα στο δρόμο του την ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ. Από το 1961 είμστε εδώ για να σας προσφέρουμε γαστριμαγικές απολαύσεις υψηλής ποιότητας. Θα μας βρείτε ακριβώς πάνω στην παραλία και το καλοκαίρι τα τραπέζια μας “αγγίζουν” κυριολεκτικά τη θάλασσα!Υπάρχει επίσης άνετη και καλαίσθητη κλειστή αίθουσα για το χειμώνα, ή για εκείνους που προτιμούν τους εσωτερικούς χώρους ανεξάρτητα από την εποχή.
Ζητήστε μας να σας δείξουμε την ποικιλία από τα ολόφρεσκα ψάρια μας, δώστε μας την παραγγελία σας και όσο εμείς την ετοιμάζουμε μπορείτε να απολαύσετε ένα μπανάκι στην παραλία μας, ένα ορεκτικό ουζάκι ή... και τα δύο!Μπορεί να είμαστε γνωστοί γα τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά μας, αλλά και οι λάτρεις του κρέατος δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς στην ταβέρνα μας θα βρείτε και μια αρκετά μεγάλη ποικιλία από πιάτα με κρέας. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο μην ξεχάσετε να ζητήσετε την πεντανόστιμη προβατίνα στη γάστρα, που πιστεύουμε πως θα σας ενθουσιάσει.
Δεν λείπουν βεβαίως τα διάφορα συνοδευτικά ορεκτικά και ουζομεζέδες και οι φρεσκοκομένες σαλάτες μας. Ολοκληρώστε το γεύμα σας με μια γλυκιά γεύση, διαλέγοντας κάποιο από τα επιδόρπιά μας.Ελάτε να γνωρίσετε την ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ με την παρέα σας, την οικογένειά σας ή με τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες και η γευστική σας απόλαυση είναι δική μας αρμοδιότητα!!!

Παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού
Τηλ. 2295032247 - 6977804168 - 6945629614
Χάρτης : 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου