HandMade Angelika

Με πολύ μεράκι, δημιουργική φαντασία, καλλιτεχνική δεινότητα, εξαιρετική τεχνική και μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια η ΑΓΓΕΛΙΚΗ δημιουργεί ότι μπορεί να βάλει ο νους σας σε πλεκτό. Από θήκες για κινητά τηλέφωνα και tablets, ζώνες, πορτοφολάκια και άλλα μικροπράγματα, μέχρι πουγκάκια για κορίτσια αλλά και για οποιαδήποτε ηλικία, υπέροχα μαγιό, εξαιρετικά φορέματα και διάφορα είδη ρουχισμού, ριχτάρια και κουβέρτες, ακόμα και κουβέρτες με μανίκια για την απόλυτη ζεστασιά στην πολυθρόνα ή τον καναπέ σας τον χειμώνα και πολλά άλλα.
Ξεχωριστή όμως αναφορά θα πρέπει να γίνει στις τσάντες που κατασκευάζει η Αγγελική. Εδώ τα σχέδια, τα χρώματα, οι διαφορετικές για κάθε περίσταση και χρήση τεχνοτροπίες και η φαντασία της δημιουργού περνούν σε άλλο επίπεδο... Τσάντες αμπιγιέ-πιστά αντίγραφα μεγάλων και επώνυμων οίκων μόδας-τσάντες σπορ για κάθε ηλικία, backpacks που είναι κατάλληλα ακόμα και για σχολική χρήση, τσάντες σε πρωτότυπα σχήματα και σε διάφορα μεγέθη κι ακόμα τσάντες για τα ψώνια σας στο σούπερ μάρκετ που κατασκευάζονται από ελαστικό νήμα ώστε όταν είναι άδειες να μεταφέρονται ακόμα και στην τσέπη σας. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να κατασκευαστεί μια τσάντα που εσείς θα έχετε δει κάπου και σας άρεσε ή που εσείς θα σχεδιάσετε σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας.
Στην σελίδα της Αγγελικής Handmade Angelika θα δείτε ενδεικτικές φωτογραφίες από τις δημιουργίες της. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της μέσω F/B ή στο τηλέφωνο 6944475926.

FaceBook :  /HandmadeAngelika/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου