ARGYRI LANGUAGE SCHOOL - ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ - ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΡΓΥΡΗ βρίσκεται στον Βαρνάβα Αττικής και με την πολύχρονη εμπειρία του είναι έτοιμο να αναλάβει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό την επιμόρφωση των μαθητών του στον τομέα των ξένων γλωσσών και όχι μόνο.
Στο κέντρο μας διδάσκονται ΑΓΓΛΙΚΑ – ΓΑΛΛΙΚΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ – ΙΤΑΛΙΚΑ & ΙΣΠΑΝΙΚΑ από έμπειρους εξειδικευμένους Native speakers (μητρική ξένη γλώσσα) καθηγητές, με την πιο σύγχρονη μέθοδο διδασκαλίας και χρήση Projector, oπότε το μάθημα γίνεται διαδραστικά, που βοηθάει στην μέγιστη αφομοίωση και απόδοση της ξένης γλώσσας.

Αποκλειστικότητά μας είναι η χρήση προσωπικής καρτέλας μαθητή (PROGRESS CARD), με ακριβείς βαθμολογίες & ποσοστά σε κάθε μάθημα ώστε να έχουν οι γονείς άμεση και σωστή ενημέρωση.

Το κέντρο μας πρωτοπόρο όπως πάντα και δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην καινοτομία, ξεκινά από τον Οκτώβριο το νέο εργαστήριο ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ που θα προσφέρει σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής LEGO που αποτελείται από:
    Ρομποτική Lego Education (WeDo 2, EV3 Mindstorms)
    Κατασκευές Lego Education (Simple Machines, Powered Machines)
    Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας Lego Education (Αιολική, Ηλιακή & Υδραυλική)
    Προγραμματισμός Scratch και εκμάθηση Μαθηματικών μέσω αλγορίθμων
Μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά με σκοπό να γίνουν οι μικροί επιστήμονες του σήμερα και οι μεγάλοι επιστήμονες του αύριο.
Κοντά μας τα παιδιά σας θα γνωρίσουν πολλές ακόμα καινοτομίες και πρωτοβουλίες του κέντρου μας, που γνωρίζοντας καλά τις δυσκολίες της οικογένειας προσφέρει:
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ – ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ – ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ PRE-JUNIOR - ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ & ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ – ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Καθημερινά 10.00 – 13.00 & 18.00 – 20.30

Διεύθυνση : 25ης Μαρτίου 49 Βαρνάβας
τηλ./fax 22950 97772 κιν. 6972360965
email : argyrils6@gmail.com
Χάρτης :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου