Φούρνος με ξύλα Βλάχος

Πριν ακόμα ξημερώσει στον ξυλόφουρνο ΒΛΑΧΟΣ η φωτά έχει ήδη ανάψει. Πρώτο μας μέλημα το ψωμί της ημέρας σε μια μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει, αλλά πάντα τραγανό, νόστιμο και φτιαγμένο με φροντίδα και μεράκι.
Απαραίτητο σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε οικογένεια σε κάθε σπίτι. Κι εμείς είμαστε κοντά σας για να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα ψωμιού, το μοναδικό ίσως χωρίς κανένα βελτιωτικό ή άλλο χημικό μέσο. Για αυτό τα ψωμιά μας είναι μικρότερα σε όγκο σε σύγκριση με άλλα του ίδιου βάρους!!

Χρησιμοποιούμε το δικό μας προζύμι και τα ψωμιά μας είναι ψημένα στην πέτρα, εντελώς απαλλαγμένα από αμίαντο. Είμαστε η τρίτη γενιά απο οικογένεια αρτοποιών με 57 χρόνια παράδοση και απόφοιτοι κρατικής σχολής αρτοποιών.Στον φούρνο μας θα βρείτε ακόμα μεγάλη ποικιλία λαχταριστών γλυκών, διάφορα είδη από βουτήματα και παξιμάδια, φρεσκοψημένες τυρόπιτες και άλλα άριστης ποιότητας προϊόντα, όλα δικής μας παραγωγής.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας και περιμένουμε με χαρά να σας εξυπηρετήσουμε στα καταστήματά μας στην Πλατεία Καπανδριτίου και στον Βαρνάβα Αττικής.

Ωράριο 06:00 - 22:00

Βρείτε μας στο Χάρτη :
Κατάστημα 1ο : Πλατεία Καπανδριτίου
Τηλ. : 2295054383
Κατάστημα 2ο : Βαρνάβας
Τηλ. : 2295097215

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου