HELEN DEDE LANGUAGE SCHOOLS


Το καλοκαιράκι μας αποχαιρετά κι εμείς επιστρέφουμε με τα ανανεωμένα μας εκπαιδευτικά προγράμματα για μια πολλά υποσχόμενη σχολική χρονιά, με υψηλούς στόχους καθώς τα 125 πιστοποιητικά γλωσσομάθειας (100%) που απέκτησαν οι μαθητές μας κατά το σχολικό έτος 2017-2018 δεν μας επιτρέπουν να στοχεύουμε σε τίποτα λιγότερο. 

Αν είστε γονείς που αναζητάτε για τα παιδιά σας ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών που:

-   Αναπτύσσει τις γλωσσικές δεξιότητες του μαθητή σε επίπεδο φυσικού ομιλητή εφαρμόζοντας επιστημονική μεθοδολογία και χρησιμοποιώντας την Αγγλική γλώσσα από την πρώτη μέρα.
-   Παράλληλα με τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας ενσωματώνει στο πρόγραμμα σπουδών του εκπαίδευση ικανοτήτων (21st century skills) όπως κριτική σκέψη, συνεργατική επίλυση προβλήματος, διαπραγμάτευση, ανταλλαγή επιχειρημάτων, επικοινωνία, ψηφιακής αναζήτησης/επεξεργασίας/κοινοποίησης πληροφοριών της τεχνολογίας, ανάληψης πρωτοβουλίας, έκφρασης ιδεών, εμπειριών και συναισθημάτων μέσα από τις τέχνες.
-   Παρέχει εγγύηση επιτυχίας στα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας καθώς η απόκτησή τους είναι μια φυσική συνέπεια της σωστής μεθόδου διδασκαλίας και επιτυγχάνεται αβίαστα.
ενθαρρύνει τη βιωματική, πολυαισθητηριακή διδασκαλία της γλώσσας μέσα από παιχνίδια ρόλων, παντομίμα, δραματοποίηση, χρήση Αγγλικών τραγουδιών, παιχνίδια για την εμπέδωση της Γραμματικής και του Λεξιλογίου.
 -   Ακολουθεί πρόγραμμα Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας βασισμένο στις ανάγκες των μαθητών.
ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα εκμάθησης για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.
ανιχνεύει το μαθησιακό προφίλ των μαθητών και προσαρμόζει τη διδασκαλία στον τρόπο που ο κάθε μαθητής μαθαίνει καλύτερα.
-   Συμμετέχει σε πανελλήνιας εμβέλειας projects όπως το Your Thoughts on Greece καθώς η μάθηση ταξιδεύει και έξω από τους τοίχους μιας αίθουσας.
παρέχει ψηφιακή πλατφόρμα με υλικό για επιπλέον ενασχόληση των μαθητών μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα (gamification).

Τότε θα σας περιμένουμε με χαρά από 3 – 16 Σεπτέμβρη να σας ενημερώσουμε για τα καινοτόμα προγράμματα μας καθώς η ξενόγλωσση εκπαίδευση των παιδιών σας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να την εμπιστευθείτε οπουδήποτε. 

Καπανδρίτι : 2295052759
Κάλαμος : 2295062600

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου