Αφοι Ρούσση Εμπόριο Σιδήρου - Οικοδομικά - Πωλήσεις Ακινήτων

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΡΟΥΣΣΗ Ο.Ε. που βρίσκεται στον Ωρωπό και στο Συκάμινο Αττικής έχει μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της κατασκευής τεχνικών έργων και μπορεί να εγγυηθεί για την συνεπή και άψογη συνεργασία και εξυπηρέτησή σας διαθέτοντας πλήρη και κατάλληλο εξοπλισμό.

Για κάθε κατασκευαστικό σας έργο σε μας θα βρείτε όλα τα είδη εμπορίας σιδήρου και οικοδομικών υλικών. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως στην γκάμα των οικοδομικών υλικών που διαθέτουμε θα βρείτε: ΑΜΜΟ ΜΠΕΤΟΥ, ΧΑΛΙΚΙ, ΓΑΡΜΠΙΛΙ, ΑΜΜΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ή ΠΟΤΑΜΙΣΙΑ, ΜΑΡΜΑΡΟΣΚΟΝΗ, ΨΗΦΙΔΕΣ, ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΛΤΟ, ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΛΕΥΚΟ ή ΜΑΥΡΟ, ΤΟΥΒΛΑ, ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΥΣ, μεγάλη ποικιλία ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΝ, ΣΙΔΗΡΟ ΜΠΕΤΟΥ, ΠΛΕΓΜΑΤΑ, ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΒΟΘΡΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤ, ΥΑΛΟΠΛΕΓΜΑ και πολλά άλλα σε ιδιαίτερα ικανοποιητικές τιμές.
Ακόμα στην εταιρία μας ΡΟΥΣΣΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ θα βρείτε διαθέσιμα πολυτελή διαμερίσματα προς πώληση σε διάφορες περιοχές. 


Επισκεφθείτε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και για τις τιμές μας σε ότι σας ενδιαφέρει, αλλά και για τις εκάστοτε προσφορές μας. Θα είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μας να σας γνωρίσουμε, να σας εξυπηρετήσουμε και να σας δώσουμε τις συμβουλές που ενδεχομένως χρειάζεστε για τα τεχνικά σας έργα.

Τηλ. Επικοινωνίας : 22950-35295 - 6932-636393
Email: roussisnotis@yahoo.gr
WebPage : http://roussisoikodomiki.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου