Mythos Club Varnavas

Το καλοκαίρι έφτασε και η διάθεση για κέφι, ανεμελιά και διασκέδαση είναι πάλι στα ύψη. Εμείς στο MYTHOS CLUB VARNAVAS είμαστε ξανά μαζί σας, για να αλλάξουμε τις καλοκαιρινές βραδιές σας με καλή και ποιοτική διασκέδαση. Θα μας βρείτε στην παραλία Βαρνάβα Αττικής, εκεί που οι νύχτες «παίρνουν φωτιά» και το γλέντι δεν έχει τελειωμό. Εκεί που ο «ΜΥΘΟΣ» της διασκέδασης έχει γίνει πια το στέκι των γλετζέδων κάθε ηλικίας.
Για εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από τις ζεστές νύχτες της πόλης το MYTHOS CLUB VARNAVAS είναι η καλύτερη επιλογή. Εδώ φροντίζουν για τη δροσιά σας η θάλασσα και τα cocktails που μαζί με τη μουσική και την περιποίηση των ανθρώπων μας θα κάνουν τα βράδια σας μαγικά και αξέχαστα.
Όμως δεν σταματάμε εδώ. Στο MYTHOS CLUB VARNAVAS ετοιμάζουμε για σας διάφορες εκπλήξεις και happenings, βραδιές ζωντανής μουσικής και υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενήσουμε τις προσωπικές, κοινωνικές ή επαγγελματικές σας εκδηλώσεις ύστερα από σχετική συνεννόηση. Από τις 9 το βράδυ μέχρι το ξημέρωμα είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τη βραδυνή σας διασκέδαση. Για την απόλυτη επιτυχία αυτής της “συνταγής” χρειαζόμαστε από σας 2 μονάχα υλικά: ΚΕΦΙ και ΧΑΜΟΓΕΛΟ. Τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά.
Σας περιμένουμε όλους και θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μας να ξαναδούμε τους παλιούς μας φίλους, αλλά και να υποδεχθούμε τους νέους, ξέροντας πως πολύ σύντομα θα γίνουν κι αυτοί ένα κομμάτι της «ΜΥΘΙΚΗΣ» παρέας μας!!!

Διεύθυνση : Παραλία Βαρνάβα
Τηλ.: 690 858 1969
Ωράριο : 21:00 - 06:00
Facebook :  Mythos-Club-Varnavas
Χάρτης :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου