Η γωνιά του Θόδωρα Άγιοι Απόστολοι

Κι αυτό το καλοκαίρι στους Αγίους Αποστόλους Αττικής σας περιμένει η ταβέρνα “Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑ”. Εδώ η ποιότητα των πιάτων μας και η φιλική εξυπηρέτηση είναι πρωταρχικής σημασίας. Συνδυάστε τις εξορμήσεις σας για μπανάκι στις όμορφες και πεντακάθαρες παραλίες μας με μια επίσκεψη για απολαυστικό φαγητό στην ταβέρνα μας, γιατί όπως όλοι ξέρουμε το μπάνιο και η βόλτα ανοίγουν την όρεξη και στη ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑ θα βρείτε πιάτα για κάθε γούστο. Προτιμάτε άραγε τα σουβλάκια και τις γεύσεις των κρεατικών στη θράκα ή μήπως είστε λάτρεις των ψαριών και των θαλασσινών μεζέδων? Σε μας θα τα βρείτε όλα και θα ικανοποιήσετε κάθε γαστριμαγική σας επιθυμία.
Καθίστε αναπαυτικά απολαμβάνοντας την πανέμορφη θέα στην παραλία και το λιμάνι των Αγίων Αποστόλων και ξεκινήστε με ένα δροσιστικό ουζάκι, επιλέγοντας να το συνοδεύσετε με μια ορεκτική ποικιλία της αρεσκείας σας. Και τώρα είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε το κυρίως γεύμα που θα διαλέξετε, πάντα φρεσκοψημένο, προσεγμένο και καθαρό.
Σας περιμένουμε με την παρέα, την οικογένεια ή τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες στην όμορφη και δροσερή ΓΩΝΙΑ” μας!!!

Τηλ. 2295 080836
 Ωράριο : 12:00 - 02:00

Facebook: igoniatouthodora
Βρείτε μας στον χάρτη: Η γωνιά του Θόδωρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου