ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡ. ΣΤΡΥΦΤΟΣ


Το Τεχνικό Γραφείο του κ. Γεώργιου Στρυφτού με έδρα τον Άγιο Στέφανο Αττικής παρέχει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα ολοκληρωμένες Τεχνικές Υπηρεσίες σε όλους τους τομείς της αρμοδιότητάς του. Αναλαμβάνει τις διαδικασίες για έκδοση οικοδομικών αδειών, τις μελέτες για την κατασκευή ιδιωτικών και δημόσιων τεχνικών έργων, παρέχει υπηρεσίες σύνταξης και έκδοσης τοπογραφικών διαγραμμάτων για κατάρτιση συμβολαίων και αποδοχή κληρονομιάς.

Αναλαμβάνει επίσης την επίλυση τεχνικών, κατασκευαστικών, ιδιοκτησιακών και πολεοδομικών ζητημάτων, την προετοιμασία και κατάρτιση δηλώσεων Κτηματολογίου, παρέχει υπηρεσίες που σχετίζονται με Δασολόγιο – Δασικούς χάρτες, οριοθέτησης Αγροτεμαχίων, Κληροτεμαχίων και τακτοποίησης αυθαίρετων.

Για κάθε Τεχνικό σας έργο ή για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας μη διστάσετε να ζητήσετε τις συμβουλές του γραφείου μας. Η εμπειρία και η εξειδίκευσή μας εγγυώνται την άρτια διεκπεραίωση των θεμάτων σας, ενώ οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Γεώργιος Χρ. Στρυφτός
Τοπ. Μηχανικός Ε.Μ.Π.
Χελμού 5 Άγιος Στέφανος Αττικής
Τηλ. 210 6217108 κιν. 6932 276284
e-mail:stryftos@gmail.com
Χάρτης : 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου