NOTICE The Product


Μια καινούργια ιδέα στον κόσμο των καλλυντικών αλλά και των παραφαρμακευτικών προϊόντων έρχεται για να αλλάξει αυτά που γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Ο κ. ΣΤΑΘΗΣ ΝΟΤΗΣ σας παρουσιάζει την καινοτόμο σειρά καλλυντικών προϊόντων NOTICE THE PRODUCT που παρασκευάζεται στην Ελλάδα. Γνωρίστε την ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ κρέμα προσώπου ή την αντίστοιχη κρέμα ματιών, την εξαιρετική κρέμα χεριών αλλά και τις εξειδικευμένες κρέμες προσώπου και μην χάσετε τον καταπληκτικό ορό υαλουρονικού οξέος.
Δοκιμάστε ακόμα το GEL + CREAM GEL Σώματος με ALOE VERA και ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ σε 7 υπέροχα διαφορετικά αρώματα και απολαύστε τα ανδρικά και τα γυναικεία αρώματά μας.
Στη σειρά των παραφαρμακευτικών προϊόντων μας θα βρείτε κρέμες με φυτικά συστατικά και στοχευμένη δράση για την ανακούφιση από διάφορα οργανικά ή δερματικά προβλήματα.
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια πλήρη σειρά με μείγματα βοτάνων, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Για την αποτοξίνωση ή την ευεξία και τόνωση του οργανισμού σας, με κατευναστική – καταπραϋντική δράση, αλλά και για την καταπολέμηση της χοληστερίνης, του σακχάρου, της δυσκοιλιότητας, της υπερτροφίας προστάτη, του ουρικού οξέος, της φλεβίτιδας ή της νεφρολιθίασης.

Επισκεφθείτε το κατάστημα NOTICE THE PRODUCT που βρίσκεται στην πλατεία Καπανδριτίου Αττικής για να ανακαλύψετε τα προϊόντα μας, να πάρετε περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να τα δοκιμάσετε.

Ωράριο Λειτουργίας : 
Πρωινά: Δευτέρα-Παρασκευή 9.30 π.μ -2 μ.μ, Σάββατο: 10 π.μ-4 μ.μ
Απογεύματα: Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 5.30 μ.μ – 9 μ.μ


Επικοινωνία : 

Τηλ. :  22950 52140
Facebook : Notice-The-Product
Webpage : noticetheproduct.wordpress.com
Διεύθυνση : Λ. Καλάμου 7 - Καπανδρίτι
Χάρτης : 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου