THE MYSTERY PLAN - Escape Rooms


Ένα ψυχαγωγικό – διαδραστικό παιχνίδι που τρελαίνει κόσμο στην Αμερική και στην Ευρώπη ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ. Είσαι έτοιμος να γίνεις πρωταγωνιστής και μαζί με την ομάδα σου να αντιμετωπίσεις τη μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι τώρα; Η φαντασία, η επινοητικότητα, η συνεργασία και η συνοχή της ομάδας θα σε οδηγήσουν μέσα από μια συναρπαστική περιπέτεια με γρίφους, παγίδες, εμπόδια και μυστήρια να φτάσεις στο στόχο και να αποδράσεις. Οι ομάδες μπορούν να αποτελούνται από 2 έως 6 άτομα.
Βρίσκεστε κλειδωμένοι μέσα σε ένα θεματικό δωμάτιο που ο χρόνος κυλά αντίστροφα. Σκοπός του παιχνιδιού είναι η απόδραση λύνοντας γρίφους, χρησιμοποιώντας κλειδιά, ανακαλύπτοντας αντικείμενα και μυστικά περάσματα. Σύμμαχός σας είναι η συνεργασία, η παρατηρητικότητα, η αντίληψη, η εφευρετικότητα. Ζήσε μια μοναδική εμπειρία ενεργοποιώντας όλες σου τις αισθήσεις.

ΛΥΣΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΡΑΣΕ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ…

Το MYSTERY PLAN αποτελεί επίσης μια πολύ όμορφη και πρωτότυπη ιδέα για ένα παιδικό πάρτυ. Κάντε δώρο στα παιδιά σας για τα γενέθλια, τη γιορτή τους ή με οποιαδήποτε άλλη ευκαιρία μια συμμετοχή με τους φίλους τους, για να περάσουν όμορφα και δημιουργικά, ακονίζοντας το μυαλό τους, αναπτύσσοντας τη φαντασία τους και αναδεικνύοντας τις ικανότητές τους.
Για μαθητές και φοιτητές ισχύει έκπτωση 20%. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 8 ετών.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 16:30 23:30 Σάββατο – Κυριακή 12:00 – 23:30
Διεύθυνση :
Ηρώων Πολυτεχνείου 45 Αγ. Στέφανος Αττικής
Τ.Κ. 145 65
Τηλ.: 6988.287.388
Βρισκόμαστε απέναντι απο τον σταθμό του τρένου, με άνετο χώρο στάθμευσης.
www.themysteryplan.gr

Χάρτης :  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου