Expansion Method Sapfo Stravaridou


Η κ. Σαπφώ Στραβαρίδου γεννήθηκε στην Αθήνα. Το 2016 γνώρισε την Expansion Method και αναγνωρίζοντας τα ευεργετικά της πλεονεκτήματα, εκπαιδεύτηκε στην μέθοδο και Πιστοποιήθηκε ως Σύμβουλος Expansion Method. Από το 2017 παρακολουθεί μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με Εξειδίκευση στην Συμβουλευτική ολοκληρώνοντας την ακαδημαϊκή της κατάρτιση.
Το όνειρο της είναι να εντοπίζει και να μετουσιώνει τα προβλήματα της καθημερινότητας στην ζωή των ανθρώπων καθώς πιστεύει ότι σε όλους αξίζει να ζουν με χαμόγελο και αισιοδοξία. Η κ. Στραβαρίδου έχει παράλληλα αναπτύξει και σημαντική φιλανθρωπική δράση, προσφέροντας δωρεάν θεραπείες Expansion Method στο ΚΕΦΙ και στην ΕΛΠΙΔΑ μέσω του βραβευμένου προγράμματος του ICEM για την συναισθηματική υποστήριξη ατόμων με καρκίνο. Είναι μέλος του Συλλόγου hopeaholics, Ομάδα ανθρώπων με ένα κοινό Όραμα, να κινητοποιήσουν τους πολίτες σε δράση για τον συνάνθρωπο. Ζει στο Καπανδρίτι και εργάζεται στο Νέο Ψυχικό.

Η Expansion Method είναι μία νέα, καινοτομική μέθοδος άμεσης βελτίωσης της ψυχολογίας. Συνδυάζοντας τις πιο σύγχρονες, εύχρηστες και γρήγορες επιστημονικές τεχνικές, προσφέρει ολιστική και μετρήσιμη βελτίωση στην ποιότητα ζωής. Οι θετικές επιδράσεις στη ψυχολογία διαφαίνονται ήδη από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, καθιστώντας τη μέθοδο εξαιρετικά αποτελεσματική και τοποθετώντας την στην αιχμή της επιστημονικής εξέλιξης.
Η στοχευμένη προσέγγιση της Expansion Method, επεμβαίνει στον πυρήνα της προσωπικότητας και καταφέρνει να τον απελευθερώσει από τα τοξικά συναισθήματα και τις περιοριστικές πεποιθήσεις. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα καθώς οι δέκτες αντικαθιστούν τις αρνητικές επιδράσεις με ισχυρά κίνητρα βελτίωσης της ποιότητας της ζωής τους και ωθούνται στην ανάληψη δράσεων προκειμένου να αλλάξουν την καθημερινότητά τους. Μια άλλη πολύ σημαντική εφαρμογή της συγκεκριμένης μεθόδου είναι αυτή που έχει να κάνει με τη βελτίωση του αντιδραστικού χαρακτήρα ενός παιδιού μέσα στην οικογένεια.

Η κάθε εφαρμογή της μεθόδου έχει διάρκεια 3 συνεχόμενες ημέρες, σε συνεδρίες μιας ώρας και μπορεί να λειτουργεί εκπαιδευτικά και θεραπευτικά, εξοικειώνοντας τους δέκτες με τις τεχνικές της Expansion Method ώστε να μπορούν οι ίδιοι να την εφαρμόζουν και στο μέλλον.
Εκτός από τις ομαδικές μπορούν να γίνουν και ατομικές θεραπείες. Οι Ατομικές Θεραπείες Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης και Επίτευξης Στόχων Expansion Method προσφέρουν μετρήσιμα αποτελέσματα (μείωση άγχους, στρες, εξάλειψη προβλήματος) στο τέλος της θεραπείας. Παρέχονται σε τρεις (3) συνεχόμενες ημέρες, σε συνεδρίες διάρκειας μίας 1 ώρας, αποκλειστικά από Πιστοποιημένους Συμβούλους και Θεραπευτές από τον ICEM (International Council of Expansion Method). Τα αποτελέσματα της μεθοδολογίας στην δόμηση της νέας προσωπικότητας παρουσιάζονται μέσα σε έξι (6) με δώδεκα (12) μήνες μετά την ολοκλήρωση των τριών προβλεπόμενων εφαρμογών. 

Επικοινωνία :
FaceBook : sapfostravaridou/
Τηλ. : 6978416646

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου