CUPανδρίτι


ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ… Αυτό το ήσυχο χωριό έψαχνε κάτι διαφορετικό… Κάτι να σπάσει τη μονοτονία… Και εγένετο CUPΑΝΔΡΙΤΙ… Το ΚΑΦΕ στο Καπανδρίτι που έγινε πλέον σημείο αναφοράς.
Ένας χώρος για να απολαύσετε τον καφέ σας… και όχι μόνο, κατάλληλος τόσο για τις ζεστές μέρες και νύχτες του καλοκαιριού, όσο και για τα κρύα του χειμώνα. Γιατί ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι καλύτερο για το χειμωνιάτικο κρύο από μια ζεστή CUP με τον αγαπημένο του καφέ ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα προτιμά;
Επειδή όμως το CUPανδρίτι δεν μοιάζει με τα άλλα, θα βρείτε πολλά περισσότερα από έναν απλό καφέ και πέρα από τα συνηθισμένα κλασικά ροφήματα. Για παράδειγμα θα βρείτε club sandwich με burger (!)… το περίφημο club burger μας, σπιτικές χειροποίητες πίτες, λαχταριστά χορταστικά σάντουιτς, κρέπες και πολλές άλλες εκπλήξεις.Το CUPανδρίτι δεν φημίζεται μόνο για τα ροφήματα ή τις εξαιρετικές του νοστιμιές. Εδώ το φιλικό οικογενειακό περιβάλλον, το χαμόγελο και η προσωπική φροντίδα μας για κάθε πελάτη ξεχωριστά μας κάνει όλους μια ευχάριστη και χαρούμενη παρέα.
Ελάτε να γνωριστούμε, απολαύστε μαζί μας τον καφέ, το ποτό, το γλυκό ή το φαγητό σας και μπείτε κι εσείς στην όμορφη και χαρούμενη παρέα μας.

Επικοινωνία :
Τηλ.: 2295054230
FaceBook : CUPανδρίτι
Email : cupandriti@gmail.com

Χάρτης :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου