Ταβέρνα Μανάρας Σ/Σ Αφιδνών

Στην εξοχική περιοχή των Αφιδνών ακριβώς απέναντι από τον τοπικό σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου θα βρείτε την ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΝΑΡΑΣ. Ένας παραδοσιακός χώρος εστίασης με τεράστια ιστορία που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1936 από τον παππού του σημερινού ιδιοκτήτη Κώστα Μανάρα. Εκείνα τα χρόνια σκοπός της ταβέρνας ήταν να εξυπηρετεί τους επιβάτες του τρένου στον σταθμό Αφιδνών. Σήμερα ο εγγονός Κώστας Μανάρας συνεχίζει με την ίδια θέρμη να προσφέρει την ίδια ποιότητα και τις γνώσεις του στην Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Από τα πρώτα πράγματα που θα προσέξετε είναι ο πανέμορφος κήπος, όπου τα καλοκαίρια κάτω από τη σκιά των δέντρων θα απολαύσετε μέσα στη δροσιά το γεύμα ή το δείπνο σας. Στην πίσω πλευρά της ταβέρνας και ακριβώς δίπλα στον ιδιόκτητο και άνετο χώρο στάθμευσης θα βρείτε την παιδική χαρά που θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους. Για τον χειμώνα οι ευρύχωρες εσωτερικές αίθουσες με πέτρινη και ξύλινη διακόσμηση και διπλά τζάκια, είναι έτοιμες να σας υποδεχθούν και να ζεστάνουν εσάς και την παρέα σας.
Όμως σε μια ταβέρνα δεν αρκούν οι χώροι – όσο όμορφοι και προσεγμένοι κι αν είναι – για να είναι κάποιος ευχαριστημένος. Το κυριότερο είναι το φαγητό και πιστεύουμε πως σ’ αυτόν τον τομέα θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΝΑΡΑΣ είναι ένα χαρακτηριστικό “μπριζολάδικο” με έμφαση στα κρεατικά στα κάρβουνα όπως σταβλίσια, σπαλομπριζόλα, παϊδάκια, μπιφτέκια, λουκάνικα κλπ., όλα με άριστη ποιότητα και αξεπέραστη νοστιμιά. Απολαύστε το πιάτο σας με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά όπως φρεσκοκομμένες πατάτες, εξαιρετικά κολοκυθάκια και μην χάσετε το περίφημο τηγανόψωμο. Το καλό βαρελίσιο κρασί από το κελάρι μας θα συμπληρώσει την γευστική σας απόλαυση.
Κάντε μια όμορφη εκδρομή στην εξοχή, επισκεφθείτε την ταβέρνα μας και μέσα στο φιλικό και οικογενειακό μας περιβάλλον απολαύστε την παραδοσιακή σπιτική μας κουζίνα.

Επικοινωνία :
Τηλ. : 2295022213 - 6932461340
FaceBook :Manaras.Afidnes
Διεύθυνση :Σιδηροδρομικός Σταθμός Αφιδνών
Χάρτης : 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου