TOTOMIS Training Camb


Νους υγιής εν σώματι υγιεί… Το πασίγνωστο αρχαιοελληνικό ρητό που αποδεικνύει πως οι σοφοί πρόγονοί μας είχαν ανακαλύψει εδώ και αιώνες την ύψιστη σημασία της γυμναστικής και τα οφέλη που αποφέρει στο σώμα αλλά και στο πνεύμα του ανθρώπου.
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι Έλληνες έχουν κάνει την γυμναστική αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους, με σκοπό να βελτιώσουν την σωματική αλλά και την ψυχική τους υγεία. Υπάρχουν πολλά είδη και μέθοδοι γυμναστικής που βοηθούν στην εκγύμναση του σώματος, την απώλεια πιθανών περιττών κιλών και βεβαίως την διατήρηση της πνευματικής και ψυχικής μας υγείας. 
Στο TOTOMIS TRAINING CAMP έχουμε επιλέξει το MUAY THAI & το KICK BOXING.

Το MUAY THAI είναι μαχητική πολεμική τέχνη με καταγωγή από την Ταϊλάνδη. Ονομάζεται και τέχνη των 8 άκρων γιατί με αυτή τη μέθοδο γυμνάζονται ταυτόχρονα τα χέρια, οι αγκώνες, τα γόνατα και τα πόδια. Όπως και σε όλα τα ανταγωνιστικά μαχητικά αθλήματα πλήρους επαφής, έτσι και το MUAY THAI δίνει μεγάλη έμφαση στην προετοιμασία του σώματος. Η εκπαίδευση του MUAY THAI έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προωθήσει το επίπεδο της φυσικής κατάστασης και αντοχής.
Το kickboxing είναι ένα μαχητικό άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα και απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες, ακόμα και σε παιδιά. Τα τελευταία χρόνια, το kickboxing έχει εξελιχθεί τόσο σε ένα άθλημα συναγωνισμού, αλλά και ως μηχανισμός προπόνησης και αυτοάμυνας. Αυτή η δραστική μορφή άσκησης, μπορεί να ωφελήσει την υγεία και την ποιότητα ζωής σας με πολλούς και σημαντικούς τρόπους, καθώς γυμνάζει ουσιαστικά ολόκληρο το σώμα κινητοποιώντας πολλές αρθρώσεις και μεγάλες μυϊκές ομάδες. Το kickboxing ανακουφίζει από το στρες, συμβάλλει στην ολοκληρωμένη άσκηση του σώματος, βελτιώνει την αντοχή και δυναμώνει την καρδιά, βοηθά στην απώλεια βάρους, αλλά λειτουργεί και σαν μηχανισμός αυτοάμυνας. 
Το Cross Training είναι μια διασταυρωμένη προπόνηση, μίξη πολλών ειδών και διαφορετικών ασκήσεων σε μόλις μία προπόνηση.

Επικοινωνία : 

Τηλ. :  6936519084 
FaceBook :Totomis-Training-Camp
Διεύθυνση : Γεωργίου Βλάχου 19 - Καπανδρίτι
Χάρτης :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου