Kartodromo

Πολύ κοντά στην Αθήνα σε μια όμορφη περιοχή λειτουργεί το KARTODROMO. Μια διαφορετική εμπειρία σας περιμένει κοντά μας. Το “Karting” είναι ένα έξυπνο, δημοφιλές και σύγχρονο άθλημα, αλλά και ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεφύγει ο καθένας από την καθημερινότητα και το άγχος που έχει γίνει η μάστιγα της εποχής μας. Μια μοναδική διασκέδαση που σε βοηθά να βάζεις και να ξεπερνάς όρια, ενώ ταυτόχρονα σε προδιαθέτει να σκέπτεσαι, να ασχολείσαι και να ξεχνάς κάθε ένταση. Προσιτό, εύκολο και ασφαλές, αυξάνει την ενεργητικότητα και όταν το γνωρίζεις καταλαβαίνεις ότι είναι τρόπος ζωής.
Λειτουργούμε καθημερινά σαν ένας πολυχώρος δράσης, εκτόνωσης και διασκέδασης. Εδώ δεν υπάρχουν ηλικιακά όρια και μας επισκέπτονται οικογένειες, παιδιά νέοι..., αλλά και αυτοί που αισθάνονται νέοι.Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η τήρηση των κανόνων ασφαλείας και η ενοικίαση των Kart γίνεται πάντα με αυστηρή επιλογή, ανάλογα με τις ηλικίες και το βαθμό ικανότητας ή εκπαίδευσης των επισκεπτών.
Για όσους έχουν το δικό τους Kart είτε είναι ιδιώτες ή αγωνιζόμενοι, η πίστα μας διατίθεται σε ξεχωριστό χρόνο από αυτόν που διατίθεται στα απλά ενοικιαζόμενα Kart. Και το Kartodromo δεν σταματάει στα Kart..!!! Θεαματικά Drifts αλλά και αγώνες αυτοκινήτων και μηχανών μπορούν να σας συναρπάσουν! Σας περιμένουμε για να σας ταξιδέψουμε στον μοναδικό χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού!
 
Website: http://www.kartodromo.gr/
email :Kartodromo.athens@gmail.com
           michalopouloskart@gmail.com
Τηλέφωνο: 22950 23265 -
6977576541
Χάρτης : KARTODROMO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου