Σταθμός Οίον All Day Bar

Στον Άγιο Στέφανο Αττικής δίπλα στον ομώνυμο σταθμό του τρένου δημιουργήσαμε ένα χώρο που ελπίζουμε να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των επισκεπτών μας. Το All day Bar STATHMOS είναι αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος του...
Ένα ολοήμερο ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΜΠΑΡ-ΚΑΦΕ που έχει γίνει ήδη το “στέκι” πολλών, φιλοδοξώντας να γίνει και το δικό σας. Οι άνετοι χώροι μας και το προσεγμένο περιβάλλον, η διακόσμηση που διακρίνεται από ιδιαίτερη αισθητική, απευθύνονται σε όλους εκείνους που θέλουν να περάσουν λίγο ή περισσότερο ξένοιαστο χρόνο κοντά μας με την παρέα τους ή την οικογένειά τους.
Ξεκινήστε τη μέρα σας κοντά μας από το πρωί απολαμβάνοντας τον καφέ ή τον χυμό σας μέσα από μια μεγάλη ποκιλία, δοκιμάστε τα γλυκά και τις βάφλες μας και αργότερα επιλέξτε ένα ζουμερό μπέργκερ ή μια ποικιλία από τα κρεατικά μας.
Το βράδυ ο ΣΤΑΘΜΟΣ – ΟΙΟΝ μεταμορφώνεται και αποκτά άλλο νόημα και ύφος. Είναι η ώρα για ένα ποτό και η διασκέδαση είναι έτοιμη για απογείωση καθώς όλο το μαγαζί μπαίνει σε ρυθμούς κλαμπ μέσα από τις εκδηλώσεις, τα πάρτι και άλλα happenings που ετοιμάζουμε για σας.
Θα είναι μεγάλη Τιμή και χαρά για μας να μας επισκεφθείτε και θα είμαστε ακόμα πιο ικανοποιημένοι αν τελικά γίνουμε... Ο ΣΤΑΘΜΟΣ σας!


Facebook: Οιον Σταθμος
Χάρτης : Σιδηροδρομικός Σταθμός Οίον (Άγιος Στέφανος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου