Μικρό Καφέ στο Καπανδρίτι


Στο κέντρο του Καπανδριτίου ακριβώς απέναντι από τα γραφεία της Κοινότητας θα βρείτε το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ.Ένα μικρό μα πολύ φιλόξενο στέκι για μικρούς και μεγάλους, μια ζεστή γωνιά για το χειμώνα και μια ανάσα δροσιάς για το καλοκαίρι.
 
Ένα κατάστημα που μπορεί να υπερηφανεύεται πως δικαιολογεί απόλυτα το όνομά του, μονάχα όμως σε ότι αφορά το μέγεθός του. Πράγματι μικρό σε μέγεθος αλλά μεγάλο σε ποικιλία προϊόντων, σε περιποίηση, σε ευγένεια, σε φιλικότητα και χαμόγελο!
Απολαύστε εδώ ή πάρτε μαζί σας για το δρόμο το αγαπημένο σας ρόφημα επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία εξαιρετικής ποιότητας καφέ, μια κούπα λαχταριστή σοκολάτα αν προτιμάτε ή κάποιο αναψυκτικό για να δροσιστείτε.
Στο ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ μπορείτε επίσης να χαρείτε το αγαπημένο σας ποτό και μην ξεχνάτε πως το πάρτι μπορεί να ξεκινήσει έτσι ξαφνικά κι απρογραμμάτιστα, ανεξάρτητα από μέρα και ώρα, με κάποια αφορμή ή και χωρίς αυτή...γιατί εδώ όλα μπορούν να συμβούν!
Ελάτε να γνωρίσετε το ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ, τους ανθρώπους του και τα προϊόντα του, που από δω και πέρα θα σας συντροφεύουν όταν βρίσκεστε για δουλειές ή απλώς για μια βόλτα στο όμορφο Καπανδρίτι.

Τηλ. : 697 154 0782
Χάρτης :  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου