Ψαροταβέρνα το Σκάλωμα, Παραλία Βαρνάβα

Το καλοκαίρι έχει μπει πλέον για τα καλά και μας δείχνει τις άγριες και ζεστές του διαθέσεις. Είναι πια καιρός να εγκαταλείψουμε τις πόλεις και να οργανώσουμε μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις στις παραλίες για δροσιά, μπανάκι και χαλάρωση.Επειδή όμως - όπως όλοι ξέρουμε – το μπάνιο στη θάλασσα ανοίγει την όρεξη, εμείς έχουμε φροντίσει να υπάρχει η πιο κατάλληλη και βολική λύση για εσάς που επιλέξατε να επισκεφθείτε την όμορφη παραλία του Βαρνάβα Αττικής.

Η ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΣΚΑΛΩΜΑ είναι κοντά σας από το 1965 και συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τη δροσιά της θάλασσας με τα φρεσκότερα και πιο νόστιμα προϊόντα της. Από την τράτα στην κουζίνα μας και αμέσως μετά στο πιάτο σας ψάρια και θαλασσινά, ορεκτικά και μεζέδες για ούζο, σαλάτες και συνοδευτικά σας περιμένουν μετά το μπάνιο σας. Εμείς ετοιμάζουμε την παραγγελία σας όσο εσείς δροσίζεστε στα πεντακάθαρα νερά της παραλίας μας.
Ελάτε με την παρέα ή την οικογένειά σας και αφεθείτε στην ξεγνοιασιά της θάλασσας απολαμβάνοντας παράλληλα τις αγαπημένες σας γεύσεις και ίσως τελικά να… «ΣΚΑΛΩΣΕΤΕ» κι εσείς μαζί μας!!!

Τηλ. : 2295 097122 - 697 488 9249
           Παραλία Βαρνάβα

Χάρτης :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου