Τέντες ΣΚΙΟΤΕΧΝΙΚΗ


Η βιοτεχνία σκίασης Παναγιωτόπουλος Κωνσταντίνος δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο στο χώρο των συστημάτων σκίασης προσφέροντας σε όλους τους πελάτες της υψηλές ποιοτικές υπηρεσίες. Χρησιμοποιεί σύγχρονα, πιστοποιημένα συστήματα σκίασης, προσφέρει αμέτρητες λύσεις σκίασης ενώ τις εφαρμόζει με τρόπο που ορίζουν οι κατασκευάστριες εταιρείες ώστε να μπορεί να εγγυηθεί ένα άψογο αποτέλεσμα με μεγάλη αντοχή στο χρόνο.
Αναλαμβάνει επίσης τις μελέτες και τις κατασκευές ή επισκευές ειδικών τύπων σκίασης αναλόγως των αναγκών σας. Χρησιμοποιεί παντός τύπου άριστα υλικά όπως μέταλλο, ξύλο, αλουμίνιο, πολυκαρβονικό, plexi glass για να καλύψει κάθε ανάγκη σας.
Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των κατασκευών, αναλαμβάνει ακόμα την κατασκευή ή επιδιόρθωση της σκεπής / κεραμοσκεπής σας με το εξειδικευμένο συνεργείο μας σε πολύ προσιτές τιμές. Το πλήθος των υλικών και των χρωμάτων δημιουργεί μια καλαίσθητη εικόνα για το σπίτι σας.
Σε κάθε έργο παρέχεται εγγύηση που ανταποκρίνεται σε πραγματικούς χρόνους ζωής και προσφέρει τις υπηρεσίες της στις πιο ασυναγώνιστες τιμές της αγοράς.

Στην ιστοσελίδα  www.skiotechniki.gr θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και θα έχετε την δυνατότητα να δείτε δείγματα των εργασιών της.

Επικοινωνία:
Τηλ. : 2295056446 - 6947651208
Εδρα: Λ.Μικροχωρίου & Οδ. Ανδρούτσου
           Καπανδρίτι Αττικής

WebPage : www.skiotechniki.gr
Email :  info@skiotechniki.gr
Χάρτης :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου