ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ SPEED SAFE


Με έδρα τον Ωρωπό το γραφείο μετακομίσεων / μεταφορών SPEED SAFE εξυπηρετεί όχι μόνον ολόκληρη την Αττική, αλλά παρέχει πανελλαδική κάλυψη για τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας.
Με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα μας αναλαμβάνουμε ΥΠΕΥΘΥΝΑ την μετακόμιση νοικοκυριών ή γραφείων και επαγγελματκών εγκαταστάσεων. Διαθέτουμε όλον τον απαιτούμενο τεχνικό εξοπλισμό όπως κλειστά φορτηγά και σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, για την εύκολη πρόσβαση σε κάθε είδος κτηρίου και την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.


Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να απεγκαταστήσει τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό σας (φωτιστικά, air conditions, κλπ.) καθώς και να τον επανασυνδέσει στο νέο σας χώρο. Αναλαμβάνουμε ακόμα την αποσυναρμολόγηση των επίπλων σας (βιβλιοθήκες, κρεβάτια, σύνθετα, κλπ) καθώς και την συναρμολόγησή τους μετά το πέρας της μετακόμισης. Διαθέτουμε επίσης όλα τα απαραίτητα υλικά συσκευασίας και αναλαμβάνουμε το πακετάρισμα (αμπαλλάζ) κάθε αντικειμένου που εσείς επιθυμείτε, προκειμένου να μεταφερθεί με περισσότερη ευκολία και ασφάλεια.
H αξιοπιστία και η συνέπεια είναι οι βασικότερες αρχές της μεταφορικής μας εταιρείας κι αυτές που μας χαρακτηρίζουν, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα σ’ εσάς στο μέγιστο βαθμό, ασφαλείς και γρήγορες ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ / ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ .

Τηλ. :  6977204036


1 σχόλιο: