Οπτικά Ματτέ Ωρωπός

Η επιχείρηση ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΤΤΕ άρχισε να λειτουργεί από το 1986, όταν η Βαρβάρα Ματτέ αποφάσισε να ανοίξει το πρώτο οπτικό κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού. Στόχος μας ήταν και παραμένει να προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σκελετών οράσεως και ηλίου, που συνεχώς ανανεώνονται, καθώς επίσης και κρύσταλλα επώνυμων εταιριών που αποτελούν προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας στο κλάδο της οπτικής. Σε εμάς θα βρείτε και όλα τα είδη φακών επαφής και υγρών για κάθε απαιτητική εφαρμογή.
Επίσης μπορούμε να σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν, μια πρωτοβάθμια εξέταση της όρασης σας και στην συνέχεια να εκτιμήσουμε αν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε μαζί ή αν πρέπει να επισκεφτείτε τον οφθαλμίατρο.
Το κατάστημα μας είναι κατάλληλα εξοπλισμένο ώστε να σας προσφέρει υπηρεσίες που θα καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη που αφορά την όραση σας:
    Εκτέλεση συνταγής γυαλιών οράσεως σε σύντομο χρονικό διάστημα
    Δωρεάν οπτομετρική εξέταση
    Δωρεάν μικροεπισκευές
    Δωρεάν εφαρμογή φακών επαφής
Η επιχείρηση σήμερα αποτελεί οικογενειακή υπόθεση αφού έχει περάσει στα χέρια της δεύτερης γενιάς, την κόρη της Βαρβάρας Ματτέ, την Σαββίνα Σαββανίδου-Ματτέ.
Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας www.opticamatte.gr όπου θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και θα ενημερωθείτε για τις εκάστοτε προσφορές μας.

Πλατεία Ηρώων 2, Ωρωπός
Τηλ. : 22950 30684
Χάρτης :

2 σχόλια: