MG Constructions Γκόρος Μανώλης


Οι οικοδομικές εργασίες, οι ανακαινίσεις χώρων, οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, η ξηρά δόμηση, οι θερμομονώσεις/θερμοπροσόψεις, οι ελαιοχρωματισμοί καθώς και αναπαλαίωση κατοικιών και η κατασκευή εκκλησιών είναι οι κύριες δραστηριότητες μας!Η εταιρία μας, δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στην άριστη διαχείριση όλων των παραγόντων ενός έργου, και μ’ αυτόν τον τρόπο αποφεύγει τις συγκρουόμενες προτεραιότητες των πολλών ειδικοτήτων που συμμετέχουν σε ένα κατασκευαστικό έργο και έτσι ο πελάτης μας αποφεύγει επιπλέον δαπάνες και καθυστερήσεις.
Εμείς στην mg-constructor δεν ξεκινάμε κανένα έργο αν δεν έχουμε εφαρμόσει όλα τα απαραίτητα βήματα πριν και κατά την διάρκεια των εργασιών. Μελετάμε τα δεδομένα, σχεδιάζουμε, χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα μηχανήματα και εξοπλισμό μαζί με τα καλύτερα υλικά και επιβλέπουμε τους έμπειρους τεχνίτες μας.Οι έμπειροι αρχιτέκτονες μας αντιλαμβάνονται γρήγορα τις ανάγκες σας και σχεδιάζουν κατάλληλα κατευθύνοντας τους τεχνίτες μας οι οποίοι σέβονται τον χώρο στον οποίο εργάζονται  εσωτερικός  ή εξωτερικός και προσδίδουν την ίδια βαρύτητα στις λεπτομέρειες, οι οποίες τελικά μας διαφοροποιούν και μας έχουν καθιερώσει.

Κάθε μέρα που περνάμε στα εργοτάξια, μας κάνει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί και σχολαστικοί ώστε να διασφαλίζουμε την ακεραιότητα του έργου αλλά και των εργαζομένων σ’ αυτό. Η συνολική διασφάλιση του έργου προφυλάσσει τον πελάτη μας από απρόβλεπτες καταστροφές που ανεβάζουν το τελικό κόστος του.

Επικοινωνία
Γκόρος Mανώλης
Mιλτιάδη Μαντά 8 Καπανδρίτι, Αττικής Τ.Κ. 190 14
Τηλ.: 2295054601/2295097428
Κιν.: 6979757109 - 6975 593013
​E-mail: info@mgconstructor.gr
             manolis_goros@hotmail.com
Webpage :  http://mgconstructor.gr/
Χάρτης : 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου