Πατρική Γη παραδοσιακά προϊόντα

Στο Καπανδρίτι Αττικής απέναντι από το Κοινοτικό Κατάστημα θα βρείτε την Πατρική γη, που παράγει και διαθέτει προϊόντα που αποτελούν την πρώτη ύλη για μια σειρά συσκευασμένων γεύσεων που επαναπροσδιορίζουν τη γαστριμαργική απόλαυση.
Η Πατρική γη, σαν ιδέα, γεννήθηκε το 2009 όταν μια ομάδα νέων ανθρώπων αποφάσισε να αφήσει τα πάντα πίσω της, να επιστρέψει και να αξιοποιήσει την πατρική της περιουσία. Τα χωράφια μέσα από την φροντίδα μας, με την τεχνογνωσία που διαθέταμε, αναγεννήθηκαν και απέδωσαν όσα ελπίζαμε. Η εταιρεία μας, προχώρησε με κάθε σύγχρονο μέσο ώστε οι παλιές γνώριμες γεύσεις να επιστρέψουν και να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή, τον πιο αυστηρό γευσιγνώστη. Φροντίσαμε να τις εκσυγχρονίσουμε ώστε να πλησιάσουν στις σημερινές απαιτήσεις και το «χθες» να δέσει αρμονικά με το «σήμερα της ελληνικής κουζίνας». Τις δοκιμάσαμε και τις αγαπήσαμε πολύ πριν τις προωθήσουμε αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως το μεράκι και η σκληρή δουλειά πάντα αποδίδουν καρπούς.
Τα προϊόντα της Πατρικής γης, αποτελούν ένα νοσταλγικό ταξίδι σε γεύσεις έτσι όπως τις μάθαμε σαν παιδιά, έτσι όπως τις συνηθίσαμε στην ενήλικη ζωή μας, έτσι όπως τις αναζητούμε στην καθημερινότητά μας. Μετά την πρώτη τους εμφάνιση, κορυφαία σε πωλήσεις αναδείχτηκε το Βαλσάμικο της Πατρικής γης με την ιδιαίτερη γεύση όπως και το ξεχωριστό Πατέ ψητού σκόρδου. Την μεγαλύτερη επιτυχία στην προτίμηση των καταναλωτών, κατέκτησε η Ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα καθώς επίσης και το Ανάμικτο πατέ ελιάς.
Τα προϊόντα μας, είναι ικανά να προωθήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγαπημένες ελληνικές γεύσεις, αλλά να ξεχωρίσουν και σε νέες πρωτοποριακές συνταγές. Η πορεία μας, αυτή που απορρέει από την αγάπη μας για την Ελλάδα, για την ίδια την ζωή, μας κάνει να στοχεύουμε σε μια στρατηγική πώλησης στις διεθνείς αγορές. Η Πατρική γη δεν μας αρκεί να είναι ένα όνομα. Θέλουμε να γίνει ιδέα συνυφασμένη με το καλό ελληνικό φαγητό.
Στην ιστοσελίδα μας www.patrikigi.gr θα βρείτε αναλυτικά τα προϊόντα μας, αλλά και συνταγές που θα σας βοηθήσουν να τα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.
Πατρική Γη, για να πετύχει η συνταγή!
Μιλτιάδου Μαντά 8, 190 14 Καπανδρίτι
Tηλέφωνο: 22950 29586 / Fax: 22950 52965

Εmail: info@patrikigi.gr
WebPage :  www.patrikigi.gr/
FaceBook : Patrikgi/
Χάρτης :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου