Ταβέρνα Μπάρμπα Βασίλης Μικροχώρι Καπανδριτίου

Η παραδοσιακή ταβέρνα “Μπαρμπα Βασίλης” σας περιμένει, στον κεντρικό δρόμο στο Μικροχώρι Καπανδριτίου, να σας προσφέρει μοναδικές γεύσεις κρεάτων με άφθονο ντόπιο κρασί.
Σε μία ζεστή και ατμοσφαιρική αίθουσα με τζάκι απολαμβάνει κανείς απλόχερα ανθρώπινη και οικογενειακή φιλοξενία Όσοι προτιμούν κρεατικά της ώρας θα μείνουν έκπληκτοι βλέποντάς τα, ολόφρεσκα να κόβονται και να ψήνονται στα κάρβουνα.Το καλοκαίρι στην αυλή, κάτω από τη σκιά της μουριάς και της λιοφάτας, μετατρέπεται σε ένα όμορφο, καθαρό και κυρίως δροσερό περιβάλλον όπου απολαμβάνει κανείς παγωμένο κρασί και μπύρα.
Το μενού της ταβέρνας διαθέτει κρέατα στη σχάρα, παϊδάκια αρνί και πρόβατο, μπριζόλα μοσχαρίσια και χοιρινή, λουκάνικο, μπιφτέκι και κοτόπουλο,  ιδανικά για κρασί, καθώς και ορεκτικά-σαλατικά, χωριάτικη, λάχανο-μαρούλι, χόρτα, φέτα, τζατζίκι, τυροκαυτερή, πατάτες τηγανιτές και ό,τι θελήσει η όρεξή σας. Όλα τα ορεκτικά φτιάχνονται από τους ίδιους, με αγνά υλικά και ιδίως το ζυμωτό ψωμί που πραγματικά θυμίζει άλλες εποχές.

Τηλ. : 6976792211 - 2295056025

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου