Κομμώσεις Νότα στο Καπανδρίτι


Το αγαπημένο σας κομμωτήριο στο Καπανδρίτι οι ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΝΟΤΑ συνεχίζει πιο ανανεωμένο και με καινούργιες υπηρεσίες. Σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον στον κεντρικό δρόμο του Καπανδριτίου και συγκεκριμένα στην Λεωφ. Καλάμου & Γ. Καραϊσκάκη 35 δημιουργούμε χτενίσματα που ανταποκρίνονται στις τελευταίες τάσεις της μόδας, κατάλληλα για κάθε περίσταση.
Γυναικείο, ανδρικό ή παιδικό κούρεμα, βαφή και ανταύγειες, όπως επίσης και περιποίηση άκρων.
Επειδή η περιποιημένη και όμορφη εμφάνισή σας αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα, εμπιστευθείτε σε μας το μακιγιάζ σας για τις πρωινές ή τις βραδυνές σας εμφανίσεις, ή πιο εξειδικευμένο όπως το νυφικό μακιγιάζ για την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής σας και ζητήστε να σας ενημερώσουμε για διάφορες άλλες υπηρεσίες ομορφιάς.





Απολαύστε τώρα στο κατάστημά μας ένα χαλαρωτικό μασάζ. Το μασάζ Καλιφόρνια είναι μια τεχνική της οποίας η δημοτικότητα συνεχίζει να αυξάνεται σε όλο τον κόσμο,ονομάζεται επίσης " ευαίσθητο μασαζ ",ανταποκρινεται πλήρως στις ανάγκες των πελατών που επιδιώκουν να επιτύχουν αποτελεσματικη και διαρκή ανακούφιση της έντασης με βαθιά χαλαρωση!!!! Μαζί με την αποτρίχωση και την περιποίηση άκρων που έχουν προστεθεί στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Ωράριο λειτουργίας :
Καθημερινές : 09:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
Σάββατο : 09:00 - 19:00

Τηλ. 2295054106 - 6973795721

FaceBook  Kommotirio nota

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου