Δομοτεχνική Τεχνική Κατασκευαστική


H Δομοτεχνική  είναι μια Τεχνική Εταιρία με έδρα το Καπανδρίτι Αττικής, που δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων καθώς και προετοιμασία δηλώσεων και υποβολή για το κτηματολόγιο.

Ιδρύθηκε από τον Πολιτικό Μηχανικό Φώτη Κ. Χρυσούλα με κύριο σκοπό την μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων και στην συνέχεια επεκτάθηκε σε μεσιτικές δραστηριότητες.
Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που μετράει 40 χρόνια εμπειρίας, που διακρίνεται για την ικανότητα, εχεμύθεια και σεβασμό προς στους πελάτες της. Συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική, τη μηχανολογία και τις ανάγκες σας, δίνοντας μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και στην λειτουργικότητα, επιτυγχάνουμε την οικοδόμηση μιας κατοικίας, ζωντανής αλλά παράλληλα και διαχρονικής, που θα την απολαμβάνετε μια ζωή.
Με μια μεγάλη παράδοση να μεταδίδεται από γενεά σε γενεά και δίνοντας βαρύτητα στο ανθρώπινο δυναμικό  (Πολ. Μηχανικούς, Μηχανολόγους, εργολάβους, σχεδιαστές, οικονομολόγους, νομικούς και συμβολαιογράφους) μπορούμε να αναλάβουμε έργα, ιδιαίτερης σύνθεσης και δυσκολίες.
Αναλαμβάνει επίσης  υπηρεσίες τεχνικού – κατασκευαστικού τομέα, όπως πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης και νομιμοποίηση αυθαίρετων κατασκευών. Με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη προσφέρει έργα σύγχρονα, λειτουργικά και οικονομικά με την ενσωμάτωση υλικών υψηλών προδιαγραφών.
WEB/Facebook :  http://www.domohome.gr/
Χάρτης :  Δομοτεχνική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου