Στης Δήμητρας την αυλή

Ένα ποιοτικό και βραβευμένο για την ποιότητα και γεύση μεζεδοπωλείο στο Καπανδρίτι. Με γεύσεις εμπνευσμένες από την τοπική ελληνική κουζίνα αλλά και την κυπριακή όπου οι συνεχείς ανανεώσεις και η φροντίδα του μενού το καθιστούν ξεχωριστό στην περιοχή.

Ο χώρος είναι άνετος, με αεράτη αυλή και καθημερινή ατμόσφαιρα, χώρος που στις μουσικές βραδιές που διοργανώνει μετατρέπεται σε ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι μουσικής, γεύσης και διασκέδασης.
 Μουσικές θεματικές βραδιές, αφιερώματα και ταξίδια μουσικής (και όχι μόνο) με καλλιτέχνες όπως ο Δάκης, η Λένα Αλκαίου, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Μπέσυ Αργυράκη, η Πένυ Ξενάκη και η Μαρία Κανελοπούλου, ο Γ. Κατσάμπας, οι μποέμισες, η Μαριάννα Βασάλου, ο Μιχ. Κονιτόπουλος, οι Λαλητάδες και άλλοι ξεχωριστοί καλλιτέχνες εμφανίζονται στην αυλή της Δήμητρας και προσθέτουν με τη δική τους πορεία και μοναδική φωνή νότες διασκέδασης και απόλαυσης. 
 Το κότσι στη φλόγα με αντικριστό ψήσιμο, η σεφταλιά, ποικιλίες και πολλά άλλα πιάτα που επιμελείται η κ. Δήμητρα Σταμούλη, ιδιοκτήτρια και Σεφ παράλληλα του μεζεδοπωλείου, συμπληρώνουν ένα μενού που απευθύνεται σε όλους.Το αντικριστό ψήσιμο βέβαια χρησιμοποιείται σε όλα σχεδόν τα κρεατικά και δίνει μια μοναδική γεύση.
 
Υπάρχει ακόμη και ένα μικρό κιόσκι, “Η γωνιά της μπύρας” όπου εκεί απολαμβάνει κανείς μπύρα και μεζέδες αποκλειστικά.
Το μεζεδοπωλείο βρίσκεται στο Καπανδρίτι στη Λεωφ. Καλάμου 38. Τηλ. 2295 053751
WEB/Facebook : atdimitras
Χάρτης :  Στης Δήμητρας την αυλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου